TravelSoft Online

TravelSoft Online Kft.
Budapest, Acsády Ignác u. 13.
H-1122

Tel.: +36 (1) 309-7335
Fax: +36 (1) 309-7336
E-mail:

Szállodai szoftver rendszereink
Szállodai szoftvereink hatékonyan kezelik és adminisztrálják a szállodai munkafolyamatokat. Tartalmazzák az összes alapvető szállodai front office tevékenységet, valamint számtalan kiegészítőt és az eddigi felhasználók igényei alapján illesztett plusz szolgáltatásokat:
Hatékonyan kezeli és adminisztrálja a szállodai munkafolyamatokat, tartalmazza az összes alapvetőszállodai front office tevékenységet, valamint számtalan kiegészítőt.


Tovább
A program működése három tevékenységi körbe sorolható:
- A Törzsadatok, amelynek definiálása a kiterjesztett (mágnes-, proxy-, chipkártya elfogadás) működéshez elengedhetetlenül szükséges;
- A második tevékenységi kör a Rendelés (kártyás fizetés, kártyás nevesített számla);
- A harmadik tevékenységi kör a Számlázás. Tovább

Olyan Ethernet alapú beléptető rendszer, mely összevontan magába foglalja a vendég-beléptetéstől az elektronikus fizetésig az összes automatizálható folyamatot. Így egyetlen karszalaggal vagy vonalkódos jeggyel igénybe vehetők a vendég számára engedélyezett szolgáltatások. Felhasználási területek: fitnessközpontokban, gyógyfürdőkben, uszodákban, sportrendezvényeken, parkolókban, szállodákban.

Tovább

Az AURUS™ és AURUS PRO™ valutaváltó és menedzsment program, amely a partnereink minden főbb, a valutaváltással kapcsolatos igényét kielégíti. Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett program az elkészült bizonylatok, statisztikák és nyomtatványok az előírásoknak megfelelőek.

TovábbA rendszer használatának köszönhetően az éttermi adminisztráció észrevehetetlen lesz vendége számára. A program használata közben a munkaablakok egyszerű és logikus elhelyezése áttekinthető rálátást biztosít az éppen végzett műveletre.


Tovább


A programcsomag magában foglalja az összes alapvető készletgazdálkodási tevékenységet. A program használata közben a munkaablakok egyszerű és logikus elhelyezése áttekinthető rálátást biztosít az éppen végzett műveletre. A program öt fő funkcióra bontja a készletgazdálkodási tevékenységeket.
Tovább

 TravelSoft © 2006 - Minden jog fentartva.