TravelSoft Online

TravelSoft Online Kft.
Budapest, Acsády Ignác u. 13.
H-1122

Tel.: +36 (1) 309-7335
Fax: +36 (1) 309-7336
E-mail:

TraBackOffice

A TravelOffice program a repülőjegy kiállításra jogosult irodák számára kifejlesztett speciális feldolgozó és számlázó program. A programot a magyar piac sajátosságainak megfelelően alakítottuk ki, így a market fare-s jegyek számlázását is maradéktalanul elvégzi. A program elvégzi a repülőjegyek BSP felé történő elszámolását is, és természetesen széleskörű listázási funkciót is beépítettünk. Így bárki egy pillanat alatt megtudhatja, hogy adott cége mennyit repült egy adott desztinációban, milyen osztályon és ez milyen bevételt hozott. A program online összeköttetésben áll a legnagyobb hazai CRS-kel, mint a Galileo, Amadeus. Ezekből az adatok a repülőjegy kiállításával egyidőben jelennek meg a számlázandó tételek között.

Tekintsük át a program fő menüpontjait.

A program 6 főmenüből áll, amik tovább bonthatóak almenükre.

- A Tözsadatok menüpontban vihetjük fel a számlázáshoz szükséges alapadatokat, mint például az ügyfeleket, a szolgáltatásokat, ezek SzJ számait Áfa kulcsait, stb.

- Ebben a menüpontban vehetjük fel a dolgozókat is, akik jogosultak a rendszert használni. Természetesen különböző hozzáférési jogokat adhatunk nekik.

- Az Adatbevitel menüpont szolgál a számlázandó tételek felvitelére. (repülőjegy, MCO, egyéb szolgáltatás.) Itt adhatjuk meg az egységárat, a mennyiséget, az ügyfelet, stb.

- Az Elszámolás menüpontban kiszámlázhatjuk a termékeket/szolgáltatásokat, rákereshetünk már meglévő számlára, valamint ebben a menüpontban lehetőség van arra, hogy az adatokat feladjuk a könyvelésnek és elkészítsük a BSP elszámolást. A számlázásban tetszőlegesen alakíthatjuk a számla tartalmát, amellett, hogy az APEH előírásokat betartjuk. A program lehetőséget ad előleg- és végszámla, valamint számlahelyettesítő okmány készítésére. Itt tudjuk jutalékolni a repülőjegyeket is.

- A Bank/Pénztár menüpontban lehetőség van a késedelmes számlák megtekintésére illetve nyomatatására. A számlák banki úton történő kiegyenlítésére is itt van mód.

- A Kimutatások menüpontban hívhatunk le különböző listákat. Légitársasági eladásokat kérhetünk le egy, illetve valamennyi légitársaságra. Itt tekinthetjük meg az adott időszakban kiállított jegyek számláit és az adott időszakban kiegyenlített számlákat. Itt végezhetjük el a Repülőjegy/MCO árrés kalkulációját.

 TravelSoft © 2006 - Minden jog fentartva.