TravelSoft Online

TravelSoft Online Kft.
Budapest, Acsády Ignác u. 13.
H-1122

Tel.: +36 (1) 309-7335
Fax: +36 (1) 309-7336
E-mail:

Ticket Wizard jegyértékesítő rendszer

A TICKET WIZARD rendszer a jegyértékesítők számára kifejleszett programcsomag, mely elősegíti a programok (színház, koncert, rendezvény) pontos és gyors értékesítését, elszámolását, valamint a vásárlóval való kapcsolat elemeit (jegyek keresése, számlázás, fizetés).

A jegyértékesítési tevékenység teljeskörű adminisztrációja, hogy ne legyen olyan feladat, amit Ön ne tudna elvégezni (rendelés, számlázás, fizetés, listák, elszámolás) a számítógép segítségével.

A rendelhető tételek száma rendelésenként korlátlan. Az ár automatikusan kerül kiszámításra a törzsadatok alapján. A számla automatikusan vagy külön kérésre kerül kiállításra.

Szervezési díj felszámításának lehetősége előzetesen beállítottan jegyenként vagy az egész rendelésre, figyelembe véve az ÁFA szabályokat is.

Lehetőség van voucher kiállítására a nem jelenlévő jegyek átvételéhez.

Lehetőség van több pénztár, pénztáros egyidejű működésére (nyitás, zárás, rovancs, napi pénzforgalmi napló).

Pénztárgép illesztés, a program a jogszabályok szerint működve automatikusan kezeli a pénztárgépet.

Hitelkártya-leolvasó illesztés, hogy mindenfajta fizetés egy rendszerben legyen követhető.

Az egyes előadésokra többféle árkategória, és annak megfelelő jegykészlet vihető fel. Az előadásokhoz több időpont adható meg.

Az előadás helyszínének ülésterve

Az értékesítés nemcsak kategóriák, hanem konkrét ülőhelyekre is lehetséges. (*)

Jegykiállítás a helyszínen, az ügynöknél, vagy másik saját irodában.Ezzel mód van a programgazdának (színház, koncert, program) a jegynyomtatás helyének szabályozására. (*)

Bizományosi elszámolás
az átvett jegyekkel kapcsolatban. Ügynöki elszámolás az átvett jegyekkel kapcsolatban. (*)

Az adatok közt többféle módon lehet keresni, listákat lekérdezni. A kért kimutatások képernyőn, nyomtatón jeleníthatők meg. Számos lista alapként található meg a rendszerben, de emellett mód van a felhasználó igényének megfelelő lista kifejlesztésére (egyedi megállapodás alapján).

Beépített könyvelés feladás programrész, melynek segítségével a pénzforgalmi adatok (számlák, fizetések) feladása a könyvelés felé történik. (*)

Egyedileg és hálózatban is működik, a hálózaton lehetővé téve több funkció, információ használatát azonos adatbázison, természetesen a megfelelő adatbázis-védelmi szempontok figyelembevételével. Az adatok biztonságban vannak, az átlag felhasználó nem férhet hozzá.

Az iroda a Columbus OnLine helyfoglalási rendszeren keresztül online értékesítési tevékenységet is végezhet, melynek segítségével jelenleg közel száz utazási iroda ügynökként értékesíthati az Ön jegykapacitását. Az ügynöki foglalási adatok automatikusan kerülnek be és dolgozódnak fel az Ön TicketWizard ügyviteli rendszerében. (*)

A Columbus OnLine helyfoglalási rendszer Internetes felületén keresztül Ön ugyanazt a rendszert használva menedzselheti az Internet felől érkező érdeklődők megrendeléseit. (*)

Szolgáltatásink között szerepel a help-deskszolgáltatás is. Update szolgáltatásunk segítségével rendszere mindig naprakész marad. Az újabb verziófrissítéseket a karbantartás keretében biztosítjuk ügyfeleinknek.

Akik a Ticket Wizardot használják, jelentős adminisztrációs tehertől szabadulnak meg. Minimálisra csökkentek a tévesztésből eredő problémák, veszteségek, felgyorsul és pontosabb lesz az elszámolás, nagymértékben javul a munkatársak hatékonysága.

 TravelSoft © 2006 - Minden jog fentartva.