TravelSoft Online

TravelSoft Online Kft.
Budapest, Acsády Ignác u. 13.
H-1122

Tel.: +36 (1) 309-7335
Fax: +36 (1) 309-7336
E-mail:

Columbus Online Ügynök
Foglaljon velünk utat, helyet, utasbiztosítást, repülőjegyet,
szállást bárhol a világon.

Ügynökök, viszonteladók részére

A szolgáltatás

A Columbus OnLine szakmai foglalási rendszer kapcsolatot teremt a biztosító társaságok, idegenforgalmi szolgáltatók, árualapgazdák és ügynöki hálózatuk között. A rendszer segítségével a felhasználó a nap bármely szakában értékesíthet egy adott szolgáltatást. Az ügynöknek nincs szüksége többé hosszas telefonbeszélgetésekre, faxok küldésére egy-egy foglalás lebonyolítására, mindezt saját számítógépe mellől egyszerűen elvégezheti, sőt a foglalás végén a szükséges dokumentumokat ( kötvény, jegy, visszaigazolás, stb. ) azonnal kiállíthatja a rendszeren keresztül. A hatékonyabbá és színvonalasabbá váló ügyintézés emeli a kiszolgálás színvonalát, így növeli az ügynök presztizsét az utazóközönség szemében, ugyanakkor költségcsökkenést, illetve bevételnövekedést eredményez.

A szolgáltatók

Az rendszeren keresztül foglalható szolgáltatások közé tartozik az utasbiztosítások megkötése és kiállítása, hazai szállodákba történő online szobafoglalás valamint hazai színház-és koncertjegyek értékesítése. Utasbiztosításokat az alábbi szolgáltatók biztosítják: AIG Első Amerikai-Magyar Biztosító Zrt., QBE Atlasz Biztosító Zrt., EuroMondial Kft., Winterthur Biztosító Zrt., Európai Utazási Biztosító Zrt. Lehetőség van több szolgáltató kínálatát, termékét megtekinteni, esetleg összehasonlítani, ezáltal a legjobb szolgáltatás nyújtható a vevő számára. A megrendelések, módosítások, törlések mindig azonnal bekerülnek a szolgáltató rendszerébe. Ezáltal is biztosítva, hogy az értékesítő mindig az aktuális készletet lássa. A programon keresztül bármilyen szolgáltatás, termék értékesíthető, így ezek köre folyamatosan bővül.
A programot már használó ügyfeleinknek a rendszerbe újonnan bekerülő szolgáltatásokat díjmentesen biztosítjuk.

A program

A Columbus OnLine központi rendszerét az ügynökök egy felhasználóbarát alkalmazáson keresztül érhetik el. A program a Windows grafikus felhasználói felületet használja, ezért könnyen kezelhető képeken, ikonokon keresztül kommunikál a felhasználóval. Az alapprogram kezelése rövid idő ( 1 órás tréning ) alatt elsajátítható. Az értékesítés szolgáltatótól függetlenül egységes panelen keresztül történik, így elég csak egy alkalmazást megtanulni. A szolgáltató-specifikus egyedi mezők csak az
adott szolgáltatónál, vagy a meghatározott terméktípusnál jelennek meg.
A havi elszámolások is egyetlen gombnyomásra történnek a hosszadalmas manuális összesítések helyett. A program nemzetközileg elterjedt szabványon alapul, ugyanakkor beépítésre kerültek a hazai szabványoknak megfelelő komponensek ( pl.: ékezetes karakterek, kiegészítő adatmezők).

Az ár

A hazai szolgáltatásokat elérhetővé tevő alapverziót a felhasználóknak nem kell megvásárolnia, mivel díjmentesen bocsátjuk rendelkezésükre. A telepítést és oktatást munkatársunk végzi előre egyeztetett időpontban, a technikai feltételek megléte esetén, a regisztráció után. A kommunikációval kapcsolatos költségek a felhasználót terhelik, melynek mértéke a rövid és gyors (2-3 mp.) üzenetek miatt kisebb, mint az átlagos telefonbeszélgetések közben keletkező költség. Ha azonban az ügynök már csatlakozott a Galileo nemzetközi helyfoglalási rendszerhez, illetve állandó Internet elérése van, akkor még ez a költség sem jelentkezik.

A kommunikáció

Az egyes kérések, megrendelések közti válaszidő nagyon rövid (átlagosan 3 mp, ebben nincs benne a kapcsolatfelvétel ideje). A kapcsolódás a központi géphez történhet normál telefonvonalon, csomagkapcsolt (X.25) vagy ISDN hálózaton keresztül, és az Internet felöl.
A Columbus OnLine egy irodában egyszerre több számítógépen is tud ugyanabban az időben működni, s természetesen ebben az esetben is csak egy kommunikációs kapcsolatra van szükség, nem kell minden gép mellé modem. A Columbus OnLine foglalási rendszer egy időben több száz
felhasználó és szolgáltató között teremt online kapcsolatot, és ennek többszörösére van felkészítve. Így Önnek nem kell attól tartania, hogy a vonalak foglaltat jeleznek!

A technikai paraméterek

A szoftver - amennyiben gépe megfelel a a következő feltételeknek biztosan jól fog működni. A minimális elvárás egy Pentium processzorral, 16 MB szabad memóriával, 35 MB szabad merevlemez hellyel és Windows 95, 98, NT, 2000 operációs rendszerrel rendelkező számítógép. Emellett a
kommunikáció lebonyolításához egy modemmel kell rendelkeznie a felhasználónak.

Az ügyviteli rendszerrel való együttműködés

A Columbus OnLine foglalási rendszeren keresztül foglalt szolgáltatásokat automatikusan feldolgozhatja a TravelOffice programmal. Ön így az értékesítésen túlmenően teljes belső ügyvitelét is automatizálhatja ( számlázás, jutalék elszámolás, pénztár, könyvelés feladás).


Várjuk mindazon viszonteladók, ügynökök jelentkezését, akik a gyors és pontos munka előnyeit szeretnék kihasználni a Columbus OnLine foglalási rendszeren keresztül.

Kérje a jelentkezéshez szükséges adatlapot!


» A Columbus online számítógépes helyfoglalási rendszer prospektusa. «

 TravelSoft © 2006 - Minden jog fentartva.