TravelSoft Online

TravelSoft Online Kft.
Budapest, Acsády Ignác u. 13.
H-1122

Tel.: +36 (1) 309-7335
Fax: +36 (1) 309-7336
E-mail:

Aurus és Aurus Pro Valutaváltó és Menedzsment program
Váltson velünk pénzt jobban!
Valutaváltó és menedzsment program

Az AURUS™ és AURUS PRO™ valutaváltó és menedzsment program, amely a partnereink minden főbb, a valutaváltással kapcsolatos igényét kielégíti.
A két program a következő szolgáltatásokkal és előnyökkel rendelkezik:

Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett program az elkészült bizonylatok, statisztikák és nyomtatványok az előírásoknak megfelelőek. Emellett természetesen a jogszabályokban előírt specialitások is automatikusan alkalmazhatóak (pl. belföldi-külföldi kategóriák).

Teljeskörű valutaváltási tevékenység - nincs olyan valutaváltási feladat, amit Ön a programok seítségével ne tudna elvégezni (vétel, eladás, konverzió, csekk, áfa visszatérítés, forintmaradvány-visszaváltás).

A program funkcióinak eléréséhez jogosultság rendelhető. Lehetőség van felhasználói csoportok létrehozására (pl. pénztáros, menedzser, stb.). Kialakíthatók egyéni és csoportos jogok is. Az egyes funkciókat csak azok érhetik el, akik rendelkeznek a megfelelő jogokkal.

A beépített könyvelés feladás programrész segítségével a pénzforgalmi adatok automatikusan átadásra kerülnek a könyvelés számára. (*)

Egyedileg és hálózatban is működik, a hálózaton lehetővé téve több funkció és az információk egyidejű használatát azonos adatbázison keresztül, természetesen a megfelelő adatbázis-védelmi szempontok figyelembevételével.

Lehetőség van több pénztár, pénztáros egyidejű működésére (nyitás, zárás, rovancs, napi pénztárforgalomi napló elkészítése).

Értéktár kezelése - lehetőség van címlet szerinti nyilvántartásra is. (*)

Egyéb pénzeszközök kezelése - pl. utazási csekk, hitelkártya. (*)

Egyszerű alkalmazás - a program billentyűzettel és egérrel egyaránt kiválóan kezelhető. Külön funkcióbillentyűk rendelhetők az egyes valutákhoz is. (*)

Nyereségszámítás végezhető eladás, vétel, árfolyam változás esetén. Az adott ügyleten elért nyereségről azonnal pontos kimutatás készíthető. (*)

A program alapadatai (pl. pénztárosok, irodák, pénzeszközök, stb.) elmenthetők, majd egy másik irodában betölthetők. Ez különösen praktikus két vagy több iroda meglétének esetén, mivel így az adatokat elegendő csak egyszer megadni. (*)

Belső kimutatások: nyereség-kimutatás, forgalmi kimutatás,forgalmi kimutatás árfolyamonként és valutanemenként, aktuális készlet kimutatása, stb... Minden kimutatás bármilyen időintervallumra lekérhető.

Nem szükséges ezentúl a hónap végén órákat eltölteni a különböző kimutatások elkészítésével, mivel a pontos MNB és vállalati statisztikák a programokon keresztül egy gombnyomással elérhetők.

Minden tranzakciót tartalmazó, könnyen átlátható pénztárnapló, melyben az egyes tranzakciók néhány kattintással megtalálhatók.

Lehetőség van a pénzeszköz és a tranzakció összegének függvényében automatikus árfolyamváltásra. (*)

Rovancs - mindenkori pontos készletnyilvántartás.

Beállítható a pénztárzárásra figyelmeztető hangjelzés. (*)

Bármely szalagos és Windows által ismert nyomtató alkalmazása lehetséges.


A programhoz a valutakijelző táblák közül a Luxinfo és a Forde cégek által gyártott termékek kerültek eddig illesztésre, melyek segítségével a program elhagyása nélkül, könnyen módosíthatók a kijelzőn az árfolyamok. Természetesen mód van más egyedi valutakijelző táblák illesztésére is.

A központi rész lehetővé teszi a cégközpontból az árfolyamok jegyzését (módosítását), központi értéktár üzemeltetését, továbbá az egyes irodák forgalmi adatainak összegyűjtését. Az adatok továbbítása történhet floppyn vagyMODEMsegítségével. (*)


Partnereink, (InterChange, Vista, Express - Debrecen, ApexTours, stb.) akik
az AURUS™-t vagy az AURUS PRO™-t használják,
adminisztrációs időt, energiát takarítanak meg, és a tévesztések száma is jelentősen csökkent - ezáltal nagyfokú költségmegtakarítást értek el.Csomag I.: alap + egy modul 5 % kedvezmény
Csomag II.: alap + két modul 10 % kedvezmény

Ajánlott számítógép igény:
Aurus program esetén - Pentium számítógép, 16 MB RAM, 20 MB szabad merevlemez hely.
(Windows 3.1, Windows 95)
Aurus Pro program esetén - Pentium számítógép, 32 MB RAM, 30 MB szabad merevlemez hely. (Windows 95, Windows 98, Windows NT)

MEGJEGYZÉSEK
Fenti árak ÁFA nélkül értendők! Nagyobb tételek esetén egyedi árak alkalmazhatók. Az árlista következő kiadásig érvényes!
Több irodába történő vásárlás esetén a vételi árból 2.5% kedvezmény adható irodánként, maximum 30%-ig.
A *-gal jelölt funkciók csak az AURUS PRO verzióban érhetők el.


További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!


» Az AURUS valutaváltó program prospektusa. «

Az Aurus valutaváltó és menedzsment program árai

 TravelSoft © 2006 - Minden jog fentartva.